Varför du inte får det du vill ha - Så lyckas du få det du drömmer om - Leo Eid

Varför du inte får det du vill ha

Anledningen varför du inte får det du vill ha
Varför du inte får det du vill ha? Har det hänt dig någon gång att när du försökt nå dina mål så har du upplevt motstånd? Ibland så lyckas vi nå våra mål och när vi slutar jaga så är det som att vi förlorar allt vi har kämpat för och hamnar på ruta ett igen. Detta har hänt mig! 

Varför du inte får det du vill ha

 

Varför du inte får det du vill ha? Har det hänt dig någon gång att när du försökt nå dina mål så har du upplevt motstånd? Ibland när vi slutar jaga så är det som att vi förlorar allt vi har kämpat för och hamnar på ruta ett igen. Detta har hänt mig!

Anledningen bakom varför du inte får det du vill ha är kopplat till din identitet

 

Vad menar du nu? Dina resultat du har idag har en gång i tiden varit omöjliga och du har fått skapa nya beteenden för att ta dig dit där du står idag. Dina resultat du har idag är en del av din vardag, alltså din identitet.

Varför du inte får det du vill ha? Här är ett exempel: Om aldrig har varit på gym eller tränat och plötsligt bestämt dig för att börja träna 3 gånger per vecka så kommer det inte vara naturligt för dig eftersom det är inte en del av dina rutiner eller vem du är.

Ditt system kommer kämpa emot dig och se till att du håller dig inom det du känner igen eftersom att göra förändring kan ditt system uppfatta det som död till din identitet.

Så får du det du drömt om

 

Eftersom framgång är en ovana och inte en del av dina rutiner så behöver du skapa det först inom dig innan du kan skapa det externt.

Kom ihåg att ditt system inte gillar förluster och du skyddas ifrån att förlora/misslyckas. Du skyddar dig själv från att uppleva smärta!

Se också: Fungerar attraktionslagen?

För att det du vill ska manifestera sig i ditt liv oavsett om det är gå ner vikt, träffa rätt partner, tjäna mer pengar så behöver du göra det nya till en del av din identitet.

Här får du 3 tips på hur du kan göra för att snabba upp processen.

 

Visualisering

 

Detta är väldigt viktigt eftersom 85% av oss är visuella så behöver du lura hjärnan för att komma förbi ditt försvar.

När du vill göra något nytt så checkar din hjärna om du har gjort detta tidigare och genom att du ser dessa bilder som du vill skapa ( snyggare kropp, köra sportbil, mer pengar på kontot ) så vet inte hjärnan om detta har hänt på riktigt eller fantasi.

Hjärnan gillar inte det okända och när du visualiserar så tror hjärnan att du har gjort detta tidigare och när ditt system känner igen upplevelsen så ger den dig informationen hur du tar dig dit. Låt bilderna bli en del av dig!

 

Inre dialog

 

Du behöver prata med dig själv, det finns forskning på om du har en inre dialog med dig själv så är risken större för dig att nå dina mål. Det är som du guidar dig själv dit du vill. Du visar via dina ord vad din hjärna ska fokusera på. Inre dialog fungerar också som peptalk och du får mer energi när du pratar med dig själv.

Uppleva / Känsla

 

Innan jag köpte min lägenhet i stan så hade jag en period 3-4 månader där jag varje dag besökte området, det hjälpte mig att komma i kontakt med vissa känslor. Ju mer jag vistades i området ju mer sant blev det för mig att jag bodde där.

Till slut så trodde mina vänner att jag hade flyttat till området eftersom jag var där ute så ofta.

Dessa 3 delar har hjälpt mig att nå alla mina mål och fungerar dessa strategier på mig, kommer de fungera i ditt liv. Kom ihåg att ta in det i dina rutiner så att det blir en del av dig.

Lyssnar du på din intuition? Läs hela bloggen här

Hur har du gjort för att få det du har drömt om? Dela med dig av dina tips

gillade du artikeln?

Dela på Facebook
dela på Pinterest
dela på Twitter
dela på LinkedIn

Fler blogginlägg

att leva i nuet

Att leva i nuet: 3 tips

Att leva i nuet – Hemligheten till ett lyckligare liv Vad krävs det för att leva i nuet? Hur ofta är du

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Varukorg

FÅ DAGAR KVAR

50% RABATT

Från dröm till verklighet

Online Kurs

ERBJUDANDE!

Rulla till toppen