Hur du behåller din energi hela dagen: 5 tips - Leo Eid AB

Hur du behåller din energi hela dagen: 5 tips

Hur du behåller din energi

Hur du behåller din energi hela dagen

Har du svårt att behålla din energi? Vad är det som gör att man tappar energi? I den här bloggen så kommer jag dela med mig 5 tips på hur du behåller din energi

Som du har märkt så är det är mer utmanande att ta bättre beslut när du inte har hög energi. Så hur behåller man sin energi?

Jobba med det du älskar

Det är inte lätt att behålla din energi när du jobbar med fel saker, fel jobb eller du sitter med arbetsuppgifter som du inte brinner för. Om du inte brinner för redovisning så ska du inte hålla på med det utan fokusera på det du är bäst på coacha, inspirera, bygga bolag medan du delegerar det andra till de som är experter inom området.

Kom ihåg att tiden du förlorar får du inte tillbaka.

Ta hand om dig

Det är viktigt att du tar hand om dig, vet hur lätt det kan vara när man brinner för något så kan man sitta i timmar och det finns en risk att man glömmer äta, dricka vatten och när du har ont om tid och du upplever stress så finns en risk att du väljer snabbmat. Allt detta drar ner din energi.

Fokusera på att dricka tillräckligt med vätska och nu menar jag inte (Cola). Drick ett glas vatten i timmen och till lunch ät något som höjer din energi. Hamna inte i matkoma!!

Starta dagen rätt

Det är viktigt att starta dagen rätt annars finns det en risk att du blir styrd av omständigheter. Har du morgonrutiner? Om du inte har det se till att skapa rutiner som hjälper dig. Vad är det första du gör när du vaknar? Checkar mobilen? Läser mail? Tittar på nyheter medan du dricker kaffe?

De första 30 minuterna är viktiga när du vaknar och under den perioden så är du väldigt mottaglig för information. Hur vill du att din dag ska kännas? Har kommer du hantera tuffa förhandlingen? Se det och lös det mentalt för att sedan gå över till vilka aktiviteter du behöver ta tag i under dagen ( Dina 3 måsten).

Positiva människor

Vilka har du runt dig? Det är viktigt att ha positiva människor runt dig. Människor som ger dig energi och du kan vara dig själv. Dessa människor är oftast drivna, kreativa och har visioner, de vill växa!

Vem lyfter dig? Vem kan du dela dina visioner med utan att hålla tillbaka?

Läs också: Hur du hanterar energitjuvar

7 STEG TILL 

FRAMGÅNG

Fyll i så har du boken inom 5 minuter

Leo kommer dela med sig av hemligheten bakom framgång + att du kommer få ta del av andra verktyg och bonusar

Kostnadsfritt

Meningsfulla aktiviteter

Det du gör, är det i linje med dina värderingar? Eller är det enbart ett jobb? På vilket sätt är det meningsfullt för dig? Dessa aktiviteter, leder de dig närmare din vision? Varför är det så viktigt för dig? Familj? Du gör skillnad? Oftast när vi jobbar med det som är meningsfullt så mår vi bättre.

Hur gör du för att behålla din energi? Vad har du slutat med för att öka din energi? Du vill helst bygga upp din energi och satsa på aktiviteter som generar energi.

Dela med dig

gillade du artikeln?

Dela på Facebook
dela på Pinterest
dela på Twitter
dela på LinkedIn

Fler blogginlägg

att leva i nuet

Att leva i nuet: 3 tips

Att leva i nuet – Hemligheten till ett lyckligare liv Vad krävs det för att leva i nuet? Hur ofta är du

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Varukorg
Rulla till toppen