Resultatcoaching -Vilka resultat vill du ha? Få hållbara resultat - Leo Eid

Tjänster

Ibland behöver vi stöd under vår utveckling när vi är på väg att förvekliga våra drömmar

Den dagen du förstår att du inte är ensam så kommer du leva i överflöd och inse att hjälpen finns närmare än du tror. När jag insåg detta det var då jag fick mitt genombrott // Leo

“Genom Leos otroliga närvaro, envisa frågor, intuition och förmåga att se bakom orden som sägs har han gett mig många avgörande insikter om mig själv och hur jag når mina drömmar och mål. Skickligt, tryggt och fokuserat leder han mig genom samtalen.”

Frida, Jurist

Områden vi jobbar med

01.

Motivation

Hur du hittar din inre motivation och behåller energin

02.

Vision & Mål

Konsten att sätta mål och nå dem.

03.

Strategier

Hittar tydliga strategier och integrerar de i din vardag

04.

Ledarskap

Från inre ledarskapet till yttre ledarskap

05.

Förändring

Gå från förändring till att leva ett transformerande liv.

06.

Självkännedom

Gå från utifrånstyrd till inifrånstyrd

07.

Självförtroende

Hitta inre tilliten och agera från din inre röst

08.

Företagande

Driva företag från syfte och mening/hållbar utveckling.

Varför anlita en coach?

Börjar med att säga att alla framgångsrika människor har en coach, varför? 

Jo, för att deras tid är värdefull och om du visste att du kan nå dina mål mycket snabbare, skulle du inte anlita någon som redan har de resultat du vill ha? Vi är så tränade att vi ska klara oss själva och oftast ska vi kämpa och lära av misstag och det behöver inte vara så. Det viktigaste du har är tid och den kan du aldrig få tillbaka!

Våra Tjänster

01.

Strategisamtal

Här tittar vi på vad som hindrar dig från att ta dig själv till nästa nivå och efter samtalet får du med dig konkreta verktyg att jobba med

02.

Business Coaching

Här får du hjälp att se vads som hindrar dig och efter det får du konkreta strategier som hjälper hitta nya vägar som får ditt bolag att växa.

03.

Hantera besvärliga människor

Här får du konkreta verktyg som hjälper dig hantera besvärliga människor.

04.

Online kurser

Här hittar du kurser som ”Från dröm till verklighet”. Hantera besvärliga människor” m.m.

Referenser

Vad säger våra kunder

“Jag träffade Leo genom coachning via jobbet. Leo har ett mycket effektivt coachupplägg där du väljer vilken inriktning som samtalet ska ta eller vilken situation som du vill analysera. Du guidas med hjälp av frågor och reflektioner. Därefter arbetar du vidare med din nya insikt. Leo är lugn, analytisk och mycket medveten av vad som sägs och inte sägs.På ett antal träffar så gick jag gick ifrån att ha många ostrukturerade tankar och reflektioner som var mycket stress betonat. Till att exakt veta hur jag ska hantera dessa tankar, impulser och känslor när de dyker upp i olika jobbsammanhang (och i privatlivet). Jag har blivit mer fokuserad, effektiv och mindre blockerad.Resultatet av samtalen är en ovärderlig tillgång som stärkt mig något enormt personligen och som jag kommer ta med mig vidare i arbetssammanhang och privatliv.”

Mattias, Business specialist

Varukorg
Rulla till toppen