Attraktionslagen – Tankens kraft, fungerar den? - Leo Eid AB

Attraktionslagen – Tankens kraft, fungerar den?

Attraktionslagen
Attraktionslagen –Fungerar den verkligen? Fungerar attraktionslagen eller är det enbart påhitt? Vad gör att vissa som tror på attraktionslagen växer deras skulder på hög medan andra som inte tror på attraktionslagen får sina framgångar att växa? Förstå mig rätt, jag är inte emot attraktionslagen utan vill att du ska lyckas med dina framgångar och visa dig snabbaste vägen dit.

Attraktionslagen –Fungerar den verkligen?

Fungerar attraktionslagen eller är det enbart påhitt? Vad gör att vissa som tror på attraktionslagen växer deras skulder på hög medan andra som inte tror på attraktionslagen får sina framgångar att växa? Förstå mig rätt, jag är inte emot attraktionslagen utan vill att du ska lyckas med dina framgångar och visa dig snabbaste vägen dit.

leos youtube kanal? klicka här

Du har väl sett ”The Secret/hemligheten”, ”Law Of Attraction” och andra Läror inom detta. Man pratar mycket om att man har forskat kring detta tyvärr så finns det ingen vetenskaplig grund för detta. Idéen av hemligheten och attraktionslagen är ingen hemlighet utan 1910 så skrev Wallace Wattles boken som la grund för ”Hemligheten” och boken heter ”The Science of getting rich”. Attraktionslagen säger Be -> Tro -> Ta emot, stämmer det? Jag har senaste åren haft en del mentorer och vissa av de säger det är bara agera som gäller, andra mentorer tror på att man ska meditera och låta saker komma till en. Jag tror sanningen och balansen finns mellan tanken och agerandet.

Ditt agerande är det som gör det omöjliga möjligt / Leo

Tänk, Tro, Ta Emot

Det är en bra formel och jag vill lägga till Agera, varför då?

Tänk, Tro, Agera, Ta Emot

  Kommer bryta ner dessa delar och min tanke kring varje del: Tänk Det är bra att tänka och det får dig att ta reda på vad du verkligen vill. Genom att du fokuserar på det du vill ha så börjar du rikta tankar och energi i den riktningen. Eftersom 2/3 delar av din hjärna är upptagen med att se till att du överlever så behöver du träna den lilla delen / unga delen av din Hjärna att agera på det nya.

Vi har ca 70. 000 tankar om dagen och 95% av de är enbart gamla tankar från dåtiden. Så du behöver lägga nytt på kartan. När jag spelade fotboll så var detta standard. Visualiseringen gjordes på morgonen, innan träningen, efter träningen, innan match och efter match sedan avsluta kvällen med reflektion på vad jag kommer göra annorlunda nästa dag.

Tro & Agera

Hur kan man börja tro? Kan jag bara sitta hemma och min tro kommer stärkas utan att jag gör något? Kunskap är att veta – Visdom är att agerande. Många vet vad de borde göra men de gör inte det, så länge vi inte agerar i linje med vad vi vet så vet vi inte. Så din tro kan enbart stärkas genom att du testar dina teorier, ju mer jag gör ju mer kommer jag tro!!

Ta emot

Vad menar man med att ta emot? Hur gör man konkret när man tar emot? Kom ihåg att vi är känslovarelser och när vi vill ha något i livet så handlar det om en upplevelse vi vill åt. Tex när man vill ha massa pengar så är det inte pengarna i sig man är ute efter utan möjligheten som skapas genom att du har tillgång till pengar. Du kanske vill ha mer frihet, njutning, glädje eller slippa oro m.m. Andra delen av detta när vi tittar på ta emot är (feedback).

Livet ge dig alltid svar på om du är på rätt väg eller inte. Informationen kan komma på 2 sätt: ena är genom externa upplevelser, du kanske tar hjälp av experter eller går kurs. Andra sätt kan vara interna upplevelser som kommer via dina känslor, inre dialog, inre bilder m.m. Din kropp blir som din GPS som visar dig vägen. Vill avrunda med att säga att utmaningen är att hitta balansen mellan att agera och hinna stanna upp för att få möjlighet att reflektera och ändra sina strategier om de inte fungerar.

Läs också: Så blir du framgångsrik

Du kommer behöva ha tålamod med dina drömmar eftersom det inte kommer över en natt utan jobba långsiktigt och ha din vision i sikte då kommer du komma långt. ”Vision utan handling är bara en dröm. Handling utan vision är bara tidsfördriv.

Vision med handling kan förändra världen” / Ghandhi

Hur har attraktionslagen påverkat ditt liv och vad har du för erfarenheter kring ämnet?

Kommentera gärna Lycka till Leo Eid Resultat Coachen

Anmäl dig till Leos nyhetsbrev och få ”7 steg till framgång”

gillade du artikeln?

Dela på Facebook
dela på Pinterest
dela på Twitter
dela på LinkedIn

Fler blogginlägg

att leva i nuet

Att leva i nuet: 3 tips

Att leva i nuet – Hemligheten till ett lyckligare liv Vad krävs det för att leva i nuet? Hur ofta är du

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Varukorg

FÅ DAGAR KVAR

50% RABATT

Från dröm till verklighet

Online Kurs

ERBJUDANDE!

Rulla till toppen