Börja här 

Mitt namn är Leo Eid, är entreprenör, livs och affärscoach samt föreläsare. Kul att ha dig här!

Denna hemsida är för dig som vill ta nästa steg, utvecklas och här delar jag med mig av min resa, verktyg, tips och konkreta strategier för att hjälpa dig frigöra din potential och nå alla dina mål.

Min drivkraft ligger i att hjälpa dig igenom denna resa genom coaching, utbildning, inspiration, motivation och stöd. Målet är att du ska få känna den enorma glädjen i att hitta dina inre resurser, önskningar, drömmar, förmågor, kapacitet och potential.

Antal människor

Aktiva klienter

Skrivna artiklar

Videos

Välkommen till Leo Eid

Här hittar du 

k

Blogg Artiklar

Här får du ta del av personlig och affärsutveckling.

Online kurser

Onlinekurser inom personlig och affärsutveckling.

I

Youtube

Här får du ta del av tips, verktyg och konkreta strategier

Coaching

Ta del av kraftfulla verktyg som har hjälpt tusentals människor

Utbildningar

Vi utrustar dem med verktyg så att de på egen hand ska kunna uppnå eftersträvade mål och resultat, vi kallar det ”Creating yourself”.

Ladda ner din E-bok

Ladda ner din E-Bok kostnadsfritt

Konsten att sätta mål och nå dem. Här får du ta del av verktyg som hjälp dig att nå dina mål samt en minikurs via email som du får 1 ggr/vecka.

**När du har fyllt i ditt namn så kommer du få ett mail där du ska bekräfta din mailadress. OBS kolla så den inte hamnat i skräpposten.**

Transformera ditt liv

Tänk om du du slapp dålig självkänsla, självförtroende och instället så lyckas du med allt du gör? Här får du ta del av världens kraftfulla verktyg inom personlig utveckling. En del tekniker kommer från NLP (Neuro-Lingvistisk Programmering). Redo att bli av med de hinder som har hållit dig tillbaka?

Livscoaching är utformad för att ge dig insikter, resurser, verktyg och konkreta strategier!

Bloggen