Hjälper dig gärna att nå dina mål mycket snabbare

böjra här

Kom ihåg att ladda ner din E-Bok

Välkommen

Mitt namn är Leo Eid, är entreprenör, livs och affärscoach samt föreläsare. Kul att ha dig här!

Denna hemsida är för dig som vill ta nästa steg, utvecklas och här delar jag med mig av min resa, verktyg, tips och konkreta strategier för att hjälpa dig frigöra din potential och nå alla dina mål.

Min drivkraft ligger i att hjälpa dig igenom denna resa genom coaching, utbildning, inspiration, motivation och stöd. Målet är att du ska få känna den enorma glädjen i att hitta dina inre resurser, önskningar, drömmar, förmågor, kapacitet och potential.

0
Antal människor
0
Aktiva klienter
0
Artiklar
0
Videos

Ladda ner din E-Bok kostnadsfritt

Konsten att sätta mål och nå dem. Här får du ta del av verktyg som hjälp dig att nå dina mål samt en minikurs via email som du får 1 ggr/vecka.

**När du har fyllt i ditt namn så kommer du få ett mail där du ska bekräfta din mailadress. OBS kolla så den inte hamnat i skräpposten.**

Få dina verktyg redan idag

Online produkter

Senaste blogginlägg

Varför attraktionslagen inte fungerar för dig
Attraktionslagen
Leo Eid

Varför attraktionslagen inte fungerar för dig

Varför attraktionslagen inte fungerar för dig   Har du svårt att manifestera det du vill ha? Kan det vara så att du har övertygelser som bromsar upp dina framgångar? Det finns en hel del övertygelser som stoppar dig. Idag tänkte jag dela med mig av 3 stycken som hindrar dig på djupet. När du hanterar

Läs mer »
Anledningen varför du inte får det du vill ha
Blogg
Leo Eid

Varför du inte får det du vill ha

Varför du inte får det du vill ha? Har det hänt dig någon gång att när du försökt nå dina mål så har du upplevt motstånd? Ibland så lyckas vi nå våra mål och när vi slutar jaga så är det som att vi förlorar allt vi har kämpat för och hamnar på ruta ett igen. Detta har hänt mig! 

Läs mer »
7 saker du borde sluta göra varje morgon
Blogg
Leo Eid

7 saker du borde sluta göra varje morgon

7 saker du borde sluta göra varje morgon för att bli produktiv.Varför är vissa väldigt produktiva medans andra inte orkar gå upp från sängen? Framgångsrika personer har morgonrutiner som hjälper de att starta dagen på bästa sätt. Så om du vill ha hög energi och få mycket gjort så fortsätt läs.

Läs mer »