Om Leo Eid - mer information om Leo Eid Creating yourself

Om Leo Eid

"Allt är möjligt"

Mitt namn är Leo Eid, är entreprenör, livs och affärscoach samt föreläsare. Kul att ha dig här!

Denna hemsida är för dig som vill ta nästa steg, utvecklas, få tillgång till verktyg. Här delar jag med mig av min resa, verktyg, tips och konkreta strategier för att hjälpa dig frigöra din potential och nå alla dina mål.

Min drivkraft ligger i att hjälpa dig igenom denna resa genom coaching, utbildning, inspiration, motivation och stöd. Målet är att du ska få känna den enorma glädjen i att hitta dina inre resurser, önskningar, drömmar, förmågor, kapacitet och potential

Om Leo Eid

Leo Eid föddes i Beirut, Libanon, 1979. Hans familj flydde från det pågående inbördeskriget och kom till Sverige när han var 4 år gammal.

Hans bakgrund innefattar sysslor som säljare, systemspecialist inom IT och fotbollsspelare på elitnivå innan intresset började växa för entreprenörskap, personlig- och ledarskapsutveckling.

Leos Bakgrund
  • Fotbollsspelare på elitnivå
  • Systemspecialist & Applikationsspecialist inom IT
  • 
Mental Tränare
  • 
Entreprenör
  • Föreläsare
  • Professional Coach (PCC)
  • 
Certifierad INLPTA Tränare ( NLP: Neuro Lingvistisk Programmering)

Leos filosofi och övertygelse är att alla bär på en enorm inre kraft och potential och att vi föds till en värld av möjligheter. Tyvärr faller detta lätt i glömska på grund av samhällets normer och egna upplevelser som blir till värderingar, valda sanningar, rädslor, fobier osv. Vi tappar lätt bort oss själva under resan men med rätt verktyg kan man gå förbi sina begränsningar och hitta tillbaka till sig själv och sin kraft.

Leos drivkraft ligger i att hjälpa dig igenom denna resa genom coaching, utbildning, inspiration, motivation och stöd. Målet är att du ska få känna den enorma glädjen i att hitta dina inre resurser, önskningar, drömmar, förmågor, kapacitet och potential.

Verksamheten består idag av utbildningar, kurser, föreläsningar, coaching och mentorskap. Sedan start har Leo coachat och utbildat tusentals människor både i Sverige och utomlands, bland annat ledare, artister, säljare, lärare, elitidrottare, konsulter, projektledare, specialister och entreprenörer.

Du är alltid välkommen på ett förutsättningslöst möte för att tydliggöra hur dina drömmar och behov ser ut. För att boka ring 08-122 020 60 eller maila på info@leoeid.com .

Hur Leo jobbar

Med en klar och genomlyst metodik utbildar, coachar och inspirerar vi individer. Vi utrustar dem med verktyg så att de på egen hand ska kunna ta ansvar för att uppnå eftersträvade mål och resultat, vi kallar det ”Creating yourself”.

Personlig tveckling 92%
Mål & • Verktyg, Strategier och Implementering 97%
Kundnöjdhet 89%

Frågor som ställs ofta till Leo

Senaste 15 åren så har en del frågor ställts och vissa är återkommande. Hoppas dessa svarar på dina frågor, om inte maila gärna din fråga!!

Vi lever i en värld där vi lyssnar mer på andras sanningar än våra egna. Vi är inte lärda att stanna upp och ställa frågan till oss själva: Vad vill jag? Vad är meningsfullt för mig? Hur vill jag leva mitt liv? Du behöver ha mod att lyssna på din inre röst och gå den vägen fast att du upplever att du viker från normen och känner dig ensam mellan varven.

 

Ibland tror vi att om” jag får xxx då kommer jag bli lycklig”

“Vi lever i en värld som säger när jag får = då kommer jag bli” Som du har märkt när vi har fått det vi har längtat efter så är vi lika besvikna, arga och ibland kan ha en känsla av meningslöshet och det  vi jagade löste inte våra problem. 

Efter att jag har jobbat med tusentals människor har jag sett mönstret där människan är mest lycklig. lyckan som man upplever är oftast när du är i en process och du växer som person. Du kommer väl ihåg när du fick ditt nya jobb? Hur mycket utveckling fick du då? 

Exempel från mitt liv är när jag stod på pallen och hade vunnit en kampsportstävling, känslan av att få medaljen varade i en vecka sen var det inte mycket mer. Det är intressanta är vem jag behövde bli för att komma på första plats (det är utvecklingen och transformationen)

Det brukar vara 1-3 år innan du når dina mål. Många misslyckas pga att de inte vet vad de vill eller söker snabbaste vägen eller de är inte villiga att göra det svåra för att bli framgångsrika. Det finns inga enkla vägar utan du får jobba för det du tror på.

Du behöver tålamod och disciplin för att lyckas.

Framgång är inget event sen är det över, utan det är en process och en livsstil! Så länge du jobbar mot dina mål så är du framgångsrik och den dagen du slutar då kommer du inte vara längre framgångsrik

Steg för steg så kommer du komma dit!

Vi börjar med att säga att alla framgångsrika människor har en coach, varför? 

Jo, för att deras tid är värdefull och om du visste att du kan nå dina mål mycket snabbare skulle du inte anlita någon som redan har de resultat du vill ha? Vi är så tränade att vi ska klara oss själva och så kämpar vi i 10 år med våra projekt för att nå framgång men det behöver inte vara så.

När du anlitar en coach, se till att de har resultat du vill åt! Seriösa coacher brukar nischa sig efter tag och bli specialister inom ett område. 

Ladda ner 

Kostnadsfritt

Ladda ner din E-bok som är fylld med verktyg, strategier + bonusar

7 steg till framgång

Scroll to Top