Om Leo Eid - mer information om Leo Eid Creating yourself

Om Leo Eid

Hjälper dig att nå dina mål med konkreta strategier

Leo Eid föddes i Beirut, Libanon, 1979. Hans familj flydde från det pågående inbördeskriget och kom till Sverige när han var 4 år gammal.

Hans bakgrund innefattar sysslor som säljare, systemspecialist inom IT och fotbollsspelare på elitnivå innan intresset började växa för entreprenörskap, personlig- och ledarskapsutveckling

Leos filosofi och övertygelse är att alla bär på en enorm inre kraft och potential och att vi föds till en värld av möjligheter. Tyvärr faller detta lätt i glömska på grund av samhällets normer och egna upplevelser som blir till värderingar, valda sanningar, rädslor, fobier osv. Vi tappar lätt bort oss själva under resan men med rätt verktyg kan man gå förbi sina begränsningar och hitta tillbaka till sig själv och sin kraft.

Leos drivkraft ligger i att hjälpa dig igenom denna resa genom coaching, utbildning, inspiration, motivation och stöd. Målet är att du ska få känna den enorma glädjen i att hitta dina inre resurser, önskningar, drömmar, förmågor, kapacitet och potential.

Verksamheten består idag av utbildningar, kurser, föreläsningar, coaching och mentorskap. Sedan start har Leo coachat och utbildat tusentals människor både i Sverige och utomlands, bland annat ledare, artister, säljare, lärare, elitidrottare, konsulter, projektledare, specialister och entreprenörer.

Kunder vi jobbat med...
skatteverket kund
Handelsbanken
Performance coach utbildning

Hur Leo jobbar?
Med en klar och genomlyst metodik utbildar, coachar och inspirerar Leo individer. Vi utrustar dem med verktyg så att de på egen hand ska kunna ta ansvar för att uppnå eftersträvade mål och resultat, vi kallar det ”Creating yourself”.

Coachingområden

01.

Motivation

Hur du hittar din inre motivation och behåller energin

02.

Vision & Mål

Konsten att sätta mål och nå dem.

03.

Strategier

Hittar tydliga strategier och integrerar de i din vardag

04.

Ledarskap

Från inre ledarskapet till yttre ledarskap

05.

Förändring

Gå från förändring till att leva ett transformerande liv.

06.

Självkännedom

Gå från utifrånstyrd till inifrånstyrd

07.

Självförtroende

Hitta inre tilliten och agera från din inre röst

08.

Företagande

Driva företag från syfte och mening/hållbar utveckling.

Varukorg
Rulla till toppen