Intuitionens Intelligens - Våga följa din magkänsla - Leo Eid

Intuitionens Intelligens – Följ din magkänsla

inuitionens intelligens - Lyssna på din magkänsla

Intuitionens Intelligens – Våga följa din känsla

Hur många gånger har idéer kommit till dig som du tryckt bort? Tänk om din intuition vill visa dig snabbaste vägen till din framgång? Du är här av ett syfte och din inre röst guidar dig till dina framgångar.

Så här i bloggen tänkte jag dela med mig lite tips på hur du kan utveckla och finslipa din intuition. Har själv använt min intuition medvetet senaste 20 åren och den har hjälpt mig att nå mina mål mycket snabbare.

Idag lever vi i ett samhälle där vi är överväldigade av yttre information, vi hinner inte stanna upp och känna efter. För när du får stanna upp och känna efter så kommer det bli ännu tydligare vad du brinner för och vad som får dig att vakna på morgonen.

Många av oss lever i massa måsten och hinner inte stanna pga. man måste ha ett jobb, betala räkningar, ta hand om familjen, umgås med vänner och du har säkert din lista med massa måsten.

Under övergången mellan barndomen och vuxenlivet så har många av våra drömmar krossats redan. Självtilliten och självkänslan har påverkats på ett negativt sätt och man vågar inte riktigt lita på sin känsla.

Är du redo att gå utifrånstyrd till inifrånstyrd?

Så på vilket sätt yttrar intuitionen sig?

– Dagdrömmar ( inre bild av att du ser dig själv göra i framtiden )

– Drömmar

– Budskap TV, tidningar, Radio och sociala medier

– Tankar att du ska ringa en person

– Inre dialog

– Magkänsla

– Du träffar på vänner som du inte sett på flera år som råkar ha svaren som du söker

”Din intuition är din GPS ” Leo

Läs också: Anledningen varför du inte får det du vill ha

Våga följ inspirationen:

Kommer ihåg när jag bestämde mig för att jag ville köpa en lägenhet i stan och helt ärligt hade jag ingen aning hur det skulle gå till. Min känsla var stark och jag var bestämd. Under den tiden så hade jag sagt upp mig från jobbet och precis startat mitt företag så oddsen var emot mig.

Min bank på den tiden sa direkt nej och jag bestämde mig att det skulle inte stoppa mig. Jag gick runt med tanken att jag bor i stan i en hel vecka och under natten mot lördag så drömmer jag att jag byter bank och den banken skulle ge mig lånelöfte.

Vad hände?

Var på möte med den nya banken och det var som allting flöt på och jag var på rätt ställe, de frågade vad jag behövde och inom 1 timme så var allting ordnat. Efter en vecka hade jag hittat min lägenhet och skrivit på kontraktet. När du lyssnar på din intuition så går det lätt och du hamnar i känslan av flow.

Läs också : 3 faktorer som påverkar dina resultat

3 tips på hur du kan träna din intuition

1 Tillit till det okända

Här handlar det om att gå bortom sin komfortzon och göra något annat än det man är van vid. När informationen kommer till dig så känns den mycket större och mer beskrivande hur du ska ta dig dit. Obs blanda inte detta med tidigare erfarenheter utan det är en känsla som tar över på ett annat sätt än det du känner till.

2. Agera på inspirationen

Vänta inte utan agera på känslan så kommer du komma dit mycket fortare. Tar det för lång tid så kommer du bygga upp motstånd och du kommer till slut inte agera.

Läs också: 8 tecken på att du är intuitiv empatiker

3. Hur vet du att du är på rätt väg? Feedback

När du agerar och är på rätt väg så kommer känslan i magen stärkas och när du inte är på rätt väg så kommer den svalna. Här kan det komma in andra känslor som oro, stress, ilska när du går på fel väg. Vissa pratar om att de är i flow och de kan känna när känslan avtar.

Något som jag personligen använt mig av är motstånd. När jag väljer att agera på en idé och upplever mycket motstånd eller motgångar så vet jag att det är fel väg för mig att gå. Ibland räcker det med att justera något så hamnar jag i flow igen. Intuitionen talar till oss på olika sätt. Hur kommunicerar den med dig?

Så vad har intuitionen lär mig senaste 20 åren?

Fått tillgång till mina inre resurser, självtilliten har ökat, Förverkligat mina drömmar, tydligare med vad jag vill och lyssnar mer på mig själv.

Vad har intuitionen lärt dig och hur använder du den i din vardag? Kommentera gärna

Vill du ha fler tips?  Skriv din mailadress så du inte missar massa bra tips och verktyg .

Anmäl dig här

gillade du artikeln?

Dela på Facebook
dela på Pinterest
dela på Twitter
dela på LinkedIn

Fler blogginlägg

att leva i nuet

Att leva i nuet: 3 tips

Att leva i nuet – Hemligheten till ett lyckligare liv Vad krävs det för att leva i nuet? Hur ofta är du

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Varukorg

FÅ DAGAR KVAR

50% RABATT

Från dröm till verklighet

Online Kurs

ERBJUDANDE!

Rulla till toppen