Varför attraktionslagen inte fungerar för dig - Så lyckas du - Leo Eid AB

Varför attraktionslagen inte fungerar för dig

Varför attraktionslagen inte fungerar för dig

Varför attraktionslagen inte fungerar för dig

 

Har du svårt att manifestera det du vill ha? Kan det vara så att du har övertygelser som bromsar upp dina framgångar? Det finns en hel del övertygelser som stoppar dig. Idag tänkte jag dela med mig av 3 stycken som hindrar dig på djupet.

När du hanterar dessa 3 så kommer attraktionslagen att fungera mycket bättre för dig och du kommer därefter att kunna manifestera mycket snabbare.

Varför attraktionslagen inte fungerar för dig

 

Här får du 10 övertygelser som skulle kunna hindra dig:

  • Jag är inte värd xxx
  • Om jag har så kommer någon annan att lida
  • Pengar kommer inte att göra mig lycklig
  • Jag kan inte hantera pengar
  • Jag är inte smart
  • Jag är inte snygg
  • Jag vill ha xx men ….
  • Livet är kämpigt
  • Om jag är framgångsrik så kommer jag inte att bli omtyckt
  • Om jag har det bra så kommer xx att bli avundsjuk

Så varför attraktionslagen inte fungerar för dig? Dessa övertygelser är symtom och nu tänkte jag att vi fördjupar oss i dessa 3 universella övertygelser.

Förlust

Varför undviker vi förlust? Oftast är det kopplat till smärta och vi har begränsande tankesätt tex: ”Om jag tjänar pengar och har det bra så kommer någon annan att bli drabbad”.  Detta är tecken på att man agerar ifrån en plats där det inte finns tillräckligt av. Din hjärna gillar inte förlust och eftersom hjärnan undviker smärta så kommer den att skydda dig från upplevelsen av förlust.

 

 

Bara om.. (mindset)

Här går vi med illusionen: ”om jag får xxx så kommer jag att bli lycklig”, ”när jag hittar kärleken då kommer alla mina problem att försvinna”, ”när jag har en massa pengar då kommer jag att börja resa och hitta på saker”. Bara om, tänk om… ,ifall jag hade…. Så om du vill att attraktionslagen ska fungera för dig så behöver du agera som om du redan har det.

Om du har dessa övertygelser så är du på en plats jag saknar ” kärlek” ”frihet” m.m. Detta är tecken på avsaknad och fattigt mindset.

Konsekvensen med detta tankesätt kommer att få dig i en form av offerroll och du är inte kapabel till att påverka dina resultat eller hur du vill känna eftersom att du behöver något utanför dig för att må på ett visst sätt.

 

Det okända/förändring

Om framgång inte är en del av dina rutiner och upplevelser så kommer du inte att attrahera det in i din verklighet.

Om du en dag bestämmer dig för att: ”nu ska jag börja tjäna 100.000 per månad” så är det en bra tanke men den upplevelsen existerar inte ännu i din verklighet. Så efter ett tag så försvinner tanken och det blir en omöjlighet.

För att manifestera något mycket snabbare så behöver du vara specifik i vad du vill ha och efter det så behöver du backa upp det med rutiner.

Läs också: Hur du manifesterar med tankens kraft

Tips på hur: jag ser mig köra en röd Ferrari 458 Italia, ta något som inspirerar dig såklart!!

*Du kan sätta upp bilder på det du vill ha. Jag personligen har det i telefonen och på flera platser hemma.

*Jag har provkört bilen flera gånger och har därför en upplevelse av hur det känns.

* Jag går runt och tänker på bilen rätt ofta under dagen. Jag ser mig själv köra bilen i mitt inre (använder visualiseringsövningar på morgonen och på kvällen)

*Jag hör mig själv ringa min vän och berätta om min nya fantastiska bil

I nästa steg här så tänker jag inte på hur jag gör för att ha råd med en Ferrari, för om jag kör en sportbil så har jag en livsstil som supportar mig och det är därför möjligt i min värld att köra en sportbil.

Jag vill avsluta med att påminna dig om hur viktigt det är att agera på inspiration. När du får en impuls till handling så måste du agera för att nå nästa steg mot dina mål.

Läs också: Hur du utvecklar din intuition

Så vilken övertygelse har hindrat dig ifrån att nå dina mål? Dela med dig nedan

gillade du artikeln?

Dela på Facebook
dela på Pinterest
dela på Twitter
dela på LinkedIn

Fler blogginlägg

att leva i nuet

Att leva i nuet: 3 tips

Att leva i nuet – Hemligheten till ett lyckligare liv Vad krävs det för att leva i nuet? Hur ofta är du

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Varukorg

FÅ DAGAR KVAR

50% RABATT

Från dröm till verklighet

Online Kurs

ERBJUDANDE!

Rulla till toppen