7 saker du borde sluta göra varje morgon - Tips som gör dig produktiv - Leo Eid AB

7 saker du borde sluta göra varje morgon

7 saker du borde sluta göra varje morgon
7 saker du borde sluta göra varje morgon för att bli produktiv.Varför är vissa väldigt produktiva medans andra inte orkar gå upp från sängen? Framgångsrika personer har morgonrutiner som hjälper de att starta dagen på bästa sätt. Så om du vill ha hög energi och få mycket gjort så fortsätt läs.

7 saker du borde sluta göra varje morgon

7 saker du borde sluta göra varje morgon för att bli produktiv.Varför är vissa väldigt produktiva medans andra inte orkar gå upp från sängen? Framgångsrika personer har morgonrutiner som hjälper de att starta dagen på bästa sätt. Så om du vill ha hög energi och få mycket gjort så fortsätt läs.

7 saker du borde sluta göra varje morgon för att bli produktiv

Du hittar flera videos på min kanal

1 Snooze knappen

Här handlar det om att sluta trycka på snooze flera gånger innan du orkar gå upp. Eftersom detta upprepar du så blir det som ett mönster och omedvetet så tränar du dig att vara svag. Nästa gång klockan ringer så ställ dig upp och gör det du behöver göra utan att tänka. Om du fastnar i sängen så kommer du övertala dig själv att vara trött. Ge upp snooze och få tillbaka din kraft

2 Kolla dina mail

Detta beteende har många av oss och det första man gör när man vaknar så checkar man mailen. Kom ihåg att din hjärna behöver all energi till att ta bra beslut och genom att du läser mailen så finns det en risk att du gör dig av med väldigt mycket energi. Ha rutiner istället och när du har landat i dig själv och planerat ut dagen så kan du kolla mailen. Min rekommendation är att ha fasta tider om dagen när du kollar av dina mail och det får max vara 1 timme.

Läs också: Hur du ändrar en vana

3 Dricka kaffe direkt

Många av oss älskar att dricka kaffe på morgon och jag är lika skyldig. Säger inte att du ska sluta, men det första du borde göra när du går upp från sängen är att dricka en hel del vatten eftersom du har varit utan vatten i många timmar och det finns risk att du är uttorkad.

4 Sluta titta på TV

De flesta av oss slår på Tv:n direkt när de vaknar och den får gå i bakgrunden medan vi förbereder oss för dagen. Nyheter är inte det bästa att börja din dag med utan du kommer fyllas med negation och detta påverkar dig. Vi är så vana att ha massa oljud och min rekommendation är att hitta lugnet på morgonen och så att du vet vad du behöver göra.

5 Kolla mobilen

Vi lever i en värld där vi är uppkopplade 24/7 och det första vi gör när vi vaknar är att kolla sociala medier. Detta gör att du blir överväldigad av information och du låter det externa styra din dag. Tips är att kolla din mobil efter du bestämt vilka aktiviteter som är viktigast att göra under dagen. Vilka 5 saker måste du göra och om du inte hinner med de 5, vilka 3 kommer du garanterat göra?

7 STEG TILL 

FRAMGÅNG

Fyll i så har du boken inom 5 minuter

Leo kommer dela med sig av hemligheten bakom framgång + att du kommer få ta del av andra verktyg och bonusar

Kostnadsfritt

6 Ha saker i huvudet

När du vaknar på morgonen så brukar man ha lösningar och är oftast väldigt klar i huvudet. Det är viktigt att du får ut det från huvudet för att sedan bestämma vad du ska göra med informationen.

7 Strunta i kalendern

För att bli produktiv så behöver du vara väldigt klar med vad ska du göra och vilka aktiviteter ska du fokusera på just idag. Själv så brukar jag fundera kvällen innan vad jag ska ta tag i nästa dag och på morgonen i min morgonrutin så tittar jag på: Vilka är de 5 viktigaste aktiviteterna är? Så min fråga till dig är: Vilka 3 aktiviteter skulle göra skillnad i ditt liv och ta dig närmare dina mål?

Läs också: Hur du undviker att bli utbränd

gillade du artikeln?

Dela på Facebook
dela på Pinterest
dela på Twitter
dela på LinkedIn

Fler blogginlägg

att leva i nuet

Att leva i nuet: 3 tips

Att leva i nuet – Hemligheten till ett lyckligare liv Vad krävs det för att leva i nuet? Hur ofta är du

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Varukorg

FÅ DAGAR KVAR

50% RABATT

Från dröm till verklighet

Online Kurs

ERBJUDANDE!

Rulla till toppen