8 tecken på att du är intuitiv empatiker - Leo Eid AB

8 tecken på att du är intuitiv empatiker

8 tecken på att du är intuitiv empatiker

8 tecken på att du är intuitiv empatiker

Känner du på dig saker och du vet inte riktigt vad det är? Det kan vara så att du är intuitiv empatiker och har en förmåga att känna vad din omvärld känner. Mycket hänger på hur mycket du hanterar din empati och hur mycket du lyssnar på din intuition

Tyvärr så lever vi i en värld där vi har lärt oss att inte lyssna på vår inre röst och så fort idéer och möjligheter kommer till en så skjuter man undan det och säger ” Jag kan inte…” ” Vet inte…” ” Bara tankar” m.m. Hur använder du din empati idag?

Här är 8 tecken på att du är intuitiv empatiker:

 

Du är ovanligt känslig

Du får höra ofta att du är väldigt känslig och du är duktig på att uppfatta andras känslor.

Du känner andras tillstånd

När du frågar någon ”Hur mår du?” Fast att de svarar ”Jag mår bra..” så kan du känna hur de egentligen mår. Det är som du hör det som inte sägs av personen

Du känner energiöverföring ibland

Från ingenstans så kan du uppleva energistömmar som går igenom din kropp och ibland så kan du känna enorm kärlek och att du fylls på med energi. ( Jag vet att det låter flummigt men du som upplevt detta förstår vad jag menar ). Detta brukar man uppleva när man mediterar eller promenerar i naturen.

Du känner på dig saker

Du är duktig på att förnimma händelser eller upptäcka fara innan det har hänt. Tex: Jag körde bil vid tillfälle och jag bara visste att jag måste sakta ner och när jag gjorde det så en sekund efter så kör en bil precis framför mig, hade jag inte saknat ner så hade bilen kört in i mig.

Läs också: Intuitionens intelligens – Följ din magkänsla

Vissa platser tar din energi

Vissa platser som du behöver dränerar dig på energi, det kan vara gamla slott eller så fort du kommer in någonstans så känner du hur livsenergin sugs ur dig. Har slutat handla från vissa butiker eller slutat besöka vissa platser som ger mig en negativ energi.

Negativa människor

Du klarar inte av att umgås med negativa människor, de dränerar dig på din energi och du behöver tid på dig att återhämta dig. Det räcker oftast att du är i samma rum som de så blir du påverkad.

7 STEG TILL 

FRAMGÅNG

Fyll i så har du boken inom 5 minuter

Leo kommer dela med sig av hemligheten bakom framgång + att du kommer få ta del av andra verktyg och bonusar

Kostnadsfritt

Du är en mänsklig magnet

Människor dras till dig, så fort de är runt dig så öppnar de upp och pratar om privat saker som får de att må dåligt. Vet från mitt liv så har min empati varit bra verktyg när jag har coachat och utbildat mina elever. Vem vet, du kanske kan jobba med detta?

 

Du bara vet saker

Du vet inte hur men du bara vet saker. Du vet inte vart du har fått informationen ifrån men den är tillgänglig för dig. Du vet bara när det är dags att flytta, studera, lämna någon m.m.

Så nu har du fått 8 tecken på att du är intuitiv empatiker: Hur ofta lyssnar på din inre röst? Har du modet att följa inspirationen som kommer till dig? Dela med dig av när du lyssnade på din inre röst och agerade på det, vilka resultat fick du?

gillade du artikeln?

Dela på Facebook
dela på Pinterest
dela på Twitter
dela på LinkedIn

Fler blogginlägg

att leva i nuet

Att leva i nuet: 3 tips

Att leva i nuet – Hemligheten till ett lyckligare liv Vad krävs det för att leva i nuet? Hur ofta är du

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Varukorg

FÅ DAGAR KVAR

50% RABATT

Från dröm till verklighet

Online Kurs

ERBJUDANDE!

Rulla till toppen