Hur du undviker att bli utbränd - Så får du ny energi snabbt - Leo Eid

Hur du undviker att bli utbränd – Så får du ny energi snabbt (5 tips)

Hur du undviker att bli utbränd
Hur du undviker att bli utbränd Vi lever i en värld där vi allting går snabbt och vi får sällan återhämtning och till slut så blir vi utbrända. Här får du 5 tips om hur du kan undvika att bli bränd: 1.Sömn Fortsätt läsa bloggen

Hur du undviker att bli utbränd – Så får du ny energi snabbt (5 tips)

 

Hur du undviker att bli utbränd

Vi lever i en värld där vi allting går snabbt och vi får sällan återhämtning och till slut så blir vi utbrända.

Här får du 5 tips om hur du kan undvika att bli bränd:

1. Sömn

Många gånger pratar vi om ”jag behöver 7 timmar”, ”jag behöver 10 timmar sömn för att känna mig utvilad” och du har säkert upplevt någon gång att du vaknat efter 8 timmars sömn så är du fortfarande trött. Personligen tro jag inte att det handlar om antal timmar utan mer kvalitén på sömnen. Det finns flera app:ar som mäter dina sömnvanor och där du får mest återhämtning är under djupsömn

2. Träning

Det är viktigt med rörelse och genom rörelse så skapar du energi. Många sitter hemma och väntar på att få energi, det kommer inte hända!!!

Skulle rekommendera dig 3 pass i veckan på gymmet och är inte gymmet din stil av träning så finns det många alternativ, hitta det som passar dig.

Läs också: 8 tecken på att du är intuitiv empatiker

3. Kost

Vad stoppar du i dig? Vad ger dig energi och vad tar energi? Är du inlyssnande så kommer kroppen visa dig vad den mår bra av och inte! Idag går vi runt med vätskebrist/uttorkade pga. av allt vi stoppar i oss som inte är levande.  Vill du snabbt bygga upp din energi? Kontakta en  kost och näringsterapeut!

4. Mindset

Vad är din inställning och attityd till din omvärld?  Går du runt och oroar dig hela tiden? Fokuserar på negativa händelser? Allt detta kommer påverka din energi och bryta ner dig efter ett tag. Skulle rekommendera mental träning och att det blir din rutin som du ALDRIG går ifrån. Själv så har jag haft mental träning sedan jag var 7 år gammal tack vare fotbollen, rutiner skapar trygghet!

7 STEG TILL 

FRAMGÅNG

Fyll i så har du boken inom 5 minuter

Leo kommer dela med sig av hemligheten bakom framgång + att du kommer få ta del av andra verktyg och bonusar

Kostnadsfritt

5. Energitjuvar

Vilka har du runt dig? Vilka är dina vänner? Har du människor som bara klagar och tar din energi? Vem lyfter dig och vem tar din energi? Du behöver ha människor i ditt liv som ger dig energi och de är på samma våglängd.  Du vet vad du behöver göra, dags att städa !!!! Hur du hanterar energitjuvar

Läs också: Miljön du vistas i påverkar dina resultat

Bonus: Våga säg NEJ

Hur ofta säger du nej? Vi är inte tränade att säga nej utan vi säger väldigt mycket JA och det sker oftast automatiskt utan att vi har hunnit stanna upp och känna efter. Att säga NEJ betyder inte att du avvisar någon, separerar dig från gruppen eller bli mindre omtyckt! Dina nej borde vara 75% av tiden.

 

När du säger NEJ så säger du JA till dig!!

 

// Leo

gillade du artikeln?

Dela på Facebook
dela på Pinterest
dela på Twitter
dela på LinkedIn

Fler blogginlägg

att leva i nuet

Att leva i nuet: 3 tips

Att leva i nuet – Hemligheten till ett lyckligare liv Vad krävs det för att leva i nuet? Hur ofta är du

Varukorg

FÅ DAGAR KVAR

50% RABATT

Från dröm till verklighet

Online Kurs

ERBJUDANDE!

Rulla till toppen