Miljön du vistas i påverkar dina resultat - Leo Eid AB

Miljön du vistas i påverkar dina resultat

Miljön du vistas i påverkar dina resultat

Miljön du vistas i påverkar dina resultat

Vet du varför du har just de resultat du har i ditt liv? Du tänker säkert att det finns massa anledningar till varför du är där du är just nu i ditt liv. Finns inte rätt och fel utan enbart resultat. Det finns olika faktorer som påverkar dina resultat och idag tänkte jag fokusera på miljön du vistas i och varför den påverkar dig mer än du tror.

Min fråga till dig är vilka umgås du med? De du umgås med, hur ser deras liv ut?

Följ Leo på Youtube och få konkreta tips! klicka här >>>>

Vet inte vad du har svarat på den frågan och enligt forskning vad som har stört påverkan på ditt liv är de 5 personer du umgås med och är i din innersta krets. På vilket sätt tänker du?

Vi människor har flock beteende och vi ansluter oss till olika grupper för att känna samhörighet. Det vi gör för att tillhöra är att vi kopiera vår omgivning, vi börjar använda gruppens ordval, metaforer, kroppshållning och framförallt resultat.

Jag har märkt idag att vi tar tips och råd från allt och alla istället för att vi vänder oss till de som är bäst inom sitt område.

Måste jag göra mig av med alla mina vänner?

Absolut inte men du behöver veta vart du är på väg och vilka resultat du är ute efter. Om du inte har mål och riktning så spelar det ingen roll vem du umgås med och då kan du vara öppen för allt och alla.

För några år sedan bestämde jag mig för att börja med kampsport och ville tävla min första tävling inom 6 månader. Visste att jag behövde skapa en miljö runt mig som hjälpte mig dit jag vill mycket snabbare. Började träna flera pass i veckan, umgås med andra som tränar kampsport, justerade kosten och framförallt så sparrade jag enbart mot svartbältare för att bli  bättre och snabbare. Resultat av det fick mig att växa fort på kort tid och fast att jag fick en hel del stryk och vann sällan så skulle resultat visa sig under turneringen. Efter 6 månaders hårdträning så var det dags för tävlingen och den vann jag med lätthet.

Läs också: 3 faktorer som påverkar dina resultat

3 tips på hur du skapar en bra miljö som stödjer och stärker dig.

Vad vill du ha?

Du behöver veta åt vilket håll du ska och hur ser den framtiden ut? Vill du starta eget? Bli miljonär? Skapa familj? Du behöver ha en vision för ditt liv.

Sortera ut det som inte är i linje med dina visioner

Här är det att titta på vilka du umgås med? Vem stöttar dig? Vilka motarbetar dig? Vilka resultat har dina närmaste 5 vänner? Ekonomi? Relationer? Jobb? Drömmar?

Designa en ny påverkansgrupp

Här börjar du titta på vem du vill ha i din innersta krets? Hitta människor som redan har de resultat du vill ha och lär dig av de? Dessa människor som du har samlat hur kan de bidra till varandra. Kom ihåg att framgångsrika människor har förmågan att ge innan de tar, de vet hur de kan påverka sina resultat och de är öppna för att dela med sig av sin kunskap. En fråga till dig är när du skapar en mastermind eller påverkansgrupp är Vad tror du att du kan bidra till dessa individer som ingår i din grupp. En optimal grupp brukar vara mellan 6-12 personer.

Allt detta handlar om mindset och du vill ha likasinnade runt dig, för människor med rätt mindset gör saker lite annorlunda än de som har annorlunda mindset. De har olika resultat. Så vilka resultat vill du ha?

Vill avsluta med att det är ditt liv det handlar om och ju mer framgångar du får ju mer blir din tid värdefull, hur vill du använda din tid och vem vill du dela din tid med?

Vill du ha fler tips? anmäl dig till Leos nyhetsbrev och få 7 steg till framgång

gillade du artikeln?

Dela på Facebook
dela på Pinterest
dela på Twitter
dela på LinkedIn

Fler blogginlägg

att leva i nuet

Att leva i nuet: 3 tips

Att leva i nuet – Hemligheten till ett lyckligare liv Vad krävs det för att leva i nuet? Hur ofta är du

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Varukorg

FÅ DAGAR KVAR

50% RABATT

Från dröm till verklighet

Online Kurs

ERBJUDANDE!

Rulla till toppen