5 sanningar om livet ingen vill erkänna - Leva livet fullt ut - Leo Eid

5 sanningar om livet ingen vill erkänna

5 sanningar om livet ingen vill erkänna

Det är vissa saker som man sällan pratar om fast att det är viktigt för oss att vara medvetna om hur vissa saker i livet kommer att påverka vår framtid.

Så här kommer jag ta upp 5 sanningar om livet ingen vill erkänna

Du kan aldrig göra alla lyckliga

Du kan aldrig egentligen göra någon annan lycklig. Risken är ju mer du försöker så kommer du tappa bort dig själv efter ett tag och känna dig vilsen. Hur god du än är så kommer människor kritisera dig och döma dig: ”Du har fel kläder” ”konstig frisyr” ”du pratar konstigt” m.m. Ju mer du gör detta ju mer kommer du göra avkall på dig själv och känna dig begränsad, du tappar fokus på det du ska göra och gör allt för att behaga andra människor

Läs också: Rädd för att bli avvisad

De som kritiserar dig och trycker ner dig, gör detta för att må bra en stund och att de känner sig lite bättre. De gör inte det för att vara elaka mot dig utan det är ett försvar mot deras sanning och hur de lever sitt liv.

Det mesta som är kritik är ju enbart projicering av deras begränsningar

Du kan aldrig bli perfekt

Hur mycket än du försöker vara perfekt så går det inte eftersom du kommer bli påmind om dina brister. Risken med perfektion är att du inte provar nya saker eftersom det finns en risk att du misslyckas och då ser det inte bra ut. Vi gör allt för att undvika smärta och att göra det som vi känner till skapar nån form av trygghet.

På djupet så vill alla bli älskade och vi tror att vi måste vara perfekta för det. Du behöver bara va dig själv och göra det du brinner för. Se det som en utveckling och att du växer med uppgiften istället för att göra allt perfekt. Det finns inget lärande i perfektion, lär dig att leva med dina brister och i din utveckling så kommer du få tillgång till din fulla potential.

7 STEG TILL 

FRAMGÅNG

Fyll i så har du boken inom 5 minuter

Leo kommer dela med sig av hemligheten bakom framgång + att du kommer få ta del av andra verktyg och bonusar

Kostnadsfritt

Externa faktorer kommer inte göra dig lycklig

Många av oss tror att när jag får x då kommer jag känna x. Gick själv i flera år och trodde när jag köpte den bilen, hade miljon, partnern då kommer alla mina problem lösas men problemet är ju att man skiftar externa världen och så går man runt själv och mår dåligt. Man har inte gjort så mycket åt JAGET.

Tittar man på barn så är de glada för att de väljer att vara glada utan någon anledning. Vi har massa när jag får x då kan jag tillåta mig vara glad, kär, lycklig m.m. Du behöver ge dig själv tillåtelse att känna på ett viss sätt. En fråga till dig, vad är du tacksam över? Tänk på 3 saker du är tacksam över just nu.

Läs också: Lever du din dröm

Du kommer dö

Detta är något som väldigt få vill prata om eller erkänna för sig själva. Hjärnan har strategier för att hjälpa dig att hålla dig vid liv och sanningen är att du kommer dö en dag. Det finns inga garantier hur länge man kommer leva. Idag så lever vi upp till 90 år och andra länder runt 78.

Om du har tur så lever du tills du blir 90 eller mer. Från att du födds tills du blir 90 år gammal så har man räknat att det är ca 32 800 dagar. Är du runt 40 så har du ca 13900 dagar kvar. Är det något som har drivit mig och att leva livet så är det döden. Jag brukar tänka att jag är 90 och blicka bakåt på mitt liv, då ställer jag frågan: Vad har jag åstadkommit? Hur har jag bidragit till en bättre värld under min livstid? Vilka frågor kan du ställa till dig själv?

Tiden

Vi går runt och lever som vi har överflöd av tid och är det något man ska vara rädd om är sin tid. Hur använder du din tid? Tack vare mina föräldrar så fick jag lära mig värdet av tid. Fick alltid höra ”Den timmen kommer du aldrig få tillbaka, tänk på vad du gör med ditt liv!

Jag gör fortfarande roliga saker men är väldigt rädd om min tid och hur jag använder den idag. När jag har studerat de mest framgångsrika människor så är det värdefullaste de har är tid.

Så tiden du har kvar på här på jorden, hur vill du använda din tid? Starta företag? Följa dina drömmar? Resa? Relationer? Bidra?

Detta var bloggen om 5 sanningar ingen vill erkänna så vad blir du inspirerad att göra? Dags att sluta vänta!! Vilken dröm ska du ta tag i? Dela med dig nedan

gillade du artikeln?

Dela på Facebook
dela på Pinterest
dela på Twitter
dela på LinkedIn

Fler blogginlägg

att leva i nuet

Att leva i nuet: 3 tips

Att leva i nuet – Hemligheten till ett lyckligare liv Vad krävs det för att leva i nuet? Hur ofta är du

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Varukorg
Rulla till toppen