Tid är pengar - Så Maximerar Du Dina Resultat - Leo Eid AB

Tid är Pengar – Så maximerar du dina resultat

Din tid är värdefull - Tid är pengar

Vad är det värdefullaste du har? Vet inte vad du har svarat på den frågan och nu påstår jag att det värdefullaste du har är TID. Du har säkert hört det några gånger ”tid är guld” och frågan är, hur förvaltar du din tid? Här får du 3 tips på hur du får mer tid och energi, så du kan fokusera på det som är meningsfullt för dig. Har under mina år träffat tusentals människor och de flesta förvaltar inte sin tid på bästa sätt. Vad är syftet med att frigöra mer tid på dygnet? Vad vill du göra istället? Vi har en attityd där vi ska klara oss själva, ensam är stark! Eller man måste jobba hårt och långa dagar men behöver det vara så eller finns det andra vägar?

Tid är pengar

Se videon nedan: (Klicka här för att se videon) Prenumerera på leos Youtube kanal Så hur frigör du mer tid på dygnet? Ett exempel: du vill starta företag och du har aldrig gjort detta tidigare och det finns ingen i din omgivning som driver företag. Från start så kommer det vara överväldigande, du kommer misslyckas många gånger, jobba sent, göra uppoffringar, oroa dig och ditt företag kommer kräva 80 % av din energi för att du ska komma någonstans. Så du behöver agera på ett nytt sätt för att skapa nya resultat. Många frågar mig hur jag har lyckats med alla mina bolag och bästa resursen som jag har är att jag vågar ta ”HJÄLP” av andra som kommit mycket längre än vad jag har gjort. Du vill inte jobba hårdare, du vill jobba smartare! Leo De flesta framgångsrika människor jag känner och har studerat tar hjälp av andra. Tiden är så värdefull för de så den byter de inte ut. Letar alltid efter att frigöra mer tid. Vad skulle du vilja göra av din tid? Så snabbaste vägen för att lyckas med ditt företag inom 1-3 år är att anlita en mentor, coach, konsult, ja någon som har redan gjort jobbet och har redan de resultat du vill ha.

3 tips att tänka på när du anlitar en coach/mentor

1. Vad är syftet med att anlita en konsult/mentor/coach? Du behöver veta varför du ska anlita just den personen. Så det inte blir bara för att alla dina vänner går till just den mentorn/coachen eller att det är inne att ha en coach. Det värsta man vet som framgångsrik är personer som slösar deras tid. Var förberedd! 2. Var specifik Vi vill transformera alla våra områden i livet samtidigt och det är upplagt för misslyckande, välj ett område som du kan jobba med och ju mer du skapar genombrott och resultat i området som du har valt ju mer självförtroende kommer du få. 3. Vem är den du anlitar? Den du ska anlita behöver ha de resultat du vill ha. Har sett en hel del personer boka mentorer, coacher som inte har de resultat som de är ute efter. Kolla upp din coach, finns det några referenser? De bästa coacherna/mentorerna är oftast specialister inom ett viss område, de jobbar inte med alla områden. OBS!! Akta dig för tidstjuvar och negativitet: Jo, dessa två sänker dina energier och du tappar motivation och siktet på dina mål. Tidstjuvar är ofta de som inte vet vad de vill och slösar sin och din tid. Idag är det inte bara fysiska personer utan du har TV-serier, sociala medier och massa annat som försöker fånga din uppmärksamhet. Läs också: Hur ändrar man sina vanor​ Mycket negativet sänker din energi och konsekvensen blir att du inte har lika mycket ork att jobba mot dina mål. Har du hög energi så kommer du automatiskt ha upplevelsen av att du har massa tid till att göra det som inspirerar dig. Den tid du spenderar får du aldrig tillbaka så använd din tid väl. Kom ihåg att det handlar om ditt liv, hur vill du skapa den? vilka vill du umgås med? Vem lyfter dig och vem sänker dig? Var rädd om din tid och var medveten om vart du lägger din energi. Du vill bli en duktig investerare som får hög avkastning över tid. Så lägg din tid och energi på det som är värdefullt för dig så kommer du också ha upplevelsen av att du lever ett meningsfullt liv. Lycka till

gillade du artikeln?

Dela på Facebook
dela på Pinterest
dela på Twitter
dela på LinkedIn

Fler blogginlägg

att leva i nuet

Att leva i nuet: 3 tips

Att leva i nuet – Hemligheten till ett lyckligare liv Vad krävs det för att leva i nuet? Hur ofta är du

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Varukorg

FÅ DAGAR KVAR

50% RABATT

Från dröm till verklighet

Online Kurs

ERBJUDANDE!

Rulla till toppen