Tecken på att du är på rätt väg - Attraktionslagen - Leo Eid

5 tecken på att du är på rätt väg | Attraktionslagen

5 tecken på att du är på rätt väg

Tecken på att du är på rätt väg | Attraktionslagen

Hur vet man om man är på rätt väg eller inte? Har fått en del frågor kring detta och i denna blogg kommer jag ge dig tecken på att du är på rätt väg.

Vill du se mer av attraktionslagen? Klicka här

tecken på att att du är på rätt väg och attraktionslagen fungerar

 

Bra känsla (Det kommer bli bra)

Du har en positiv känsla som leder dig och du vet bara att det kommer bli bra. Här brukar man oftast hamna i känslan av flow och allt du gör blir bara rätt. Du träffar rätt människor och du är rätt i tiden.

Läs också: Hur man utvecklar sin intuition

Lösningar dyker upp ( möjligheter )

Det kommer till dig möjligheter och lösningar för att hjälpa dig till nästa nivå. Det kan vara information via ditt nätverk, tidningar eller företag/kunder som hittar dig utan att du sökt de. Du kan få vägledning genom tankar, din inre röst ger dig tips på hur du ska nå ditt önskade resultat.

Konsten här är när du blir inspirerad till handling att agera på känslan och låta den leda dig mot dina mål. Många av oss brukar brottas med känslan och låta logiken ta över, våga lita på din intuition!

Hur mycket använder du attraktionslagen medvetet?

Energi och glädje

Du känner att du är fylld med energi och inre glädje. Vet när jag har haft denna känsla så har jag jobbat flera timmar i sträck utan att ta paus och ju mer jag gör det ju mer energi får jag.  När vi gör rätt saker så kommer det ge oss energi och glädje. När du är i den känslan så är det tecken på att du är på rätt väg.

Lätthet

På den här nivån som jag nämnde tidigare är att du är i flow och allt kommer till dig med lätthet. Vi är så vana att kämpa för att nå våra drömmar men tänk om det är med lätthet det kommer. Är det lätt så är det rätt!

Frisk

Tecken på att du är på rätt väg är att du är sällan sjuk, när du gör rätt saker så har du hög energi och du är förbi dina begräsningar. Jag har kunnat gå över 2 år utan att bli sjuk och det är sällan jag är sjuk. Något du känner igen?

Drömmar kommer till oss av en anledning och vi får sällan hela bilden utan vi får delar av den vision som inspirerar oss att agera och förverkliga dessa mål. Våga lyssna på signalerna och gör allt i din makt med det du har just nu, ta ett steg i taget! När du ser tecken på att du är på rätt väg och agerar på det så kommer du nästa tecken.

Var inte rädd för motgångar för de hjälper dig att utveckla dig och förbereda dig för att bli den du är ämnad att vara för att attrahera det du brinner för.

Läs också: Hjälp attraktionslagen fungerar inte

Ser du tecken på att du är på rätt väg? Dela med dig av dina tankar, vad blir du inspirerad att göra?

gillade du artikeln?

Dela på Facebook
dela på Pinterest
dela på Twitter
dela på LinkedIn

Fler blogginlägg

att leva i nuet

Att leva i nuet: 3 tips

Att leva i nuet – Hemligheten till ett lyckligare liv Vad krävs det för att leva i nuet? Hur ofta är du

Varukorg
Rulla till toppen