5 tecken på att du är på fel väg - Attraktionslagen -Leo Eid

5 tecken på att du är på fel väg – attraktionslagen

5 tecken på att du är på fel väg attraktionslagen

5 tecken på att du är på fel väg – attraktionslagen

5 tecken på att du är på fel väg: Hur vet man om man är på fel väg? Måste livet vara kämpigt eller kan man göra saker med lätthet och glädje? I den bloggen kommer jag prata om 5 tecken på att du är på fel väg och varför attraktionslagen inte fungerar

Du är fast

Du upplever att oavsett vad du gör så är du fast och du kommer inte vidare. Det är tungt, kämpigt och du möter motstånd hela tiden. Det dyker inte upp möjligheter för dig och om det gör så är det någon annan som lyckas istället.

Du förlorar pengar

Något som jag märkt med mig själv och mina klienter så är det förlust av pengar väldigt konkret tecken på att du är på fel väg. Vet med mig själv när jag gick fel väg förra året så förlorade jag över 100.000 kr på en vecka. Allt är energi och när du gör saker som inte är i linje med dig så kommer du förlora energi och det kommer manifestera sig i din omgivning.

Du blir ofta sjuk

Detta har jag märkt tex när du är med fel partner, har fel jobb så kommer du vara sjuk ofta. Detta är pga. att du inte får energi eller är i linje med det ditt hjärta brinner för. Blir du ofta sjuk? Titta hur ditt liv ser ut, vad gör du som du älskar? Eller är det bara plikter?

Läs också: 5 tecken på att du är på rätt väg

Tappar kontakten med dig själv

När vi inte gör det vi brinner för så börjar vi tappa kontakten med oss själva och det är som vi drivs längre och längre bort från oss. Vet med mig själv när jag varit långt ifrån mitt syfte så har jag upplevt en del stress, oro, förvirring, låg energi och känslan försvinner inte.

Din yttre värld matchar inte din inre värld

Många gånger försöker vi ändra vår omgivning men vi glömmer att transformera inre världen. Allt som pågår inom dig kommer ändå attrahera oönskade resultat. Viktigt att skifta dina begränsande övertygelser, känslor och gamla vanor först innan du skiftar din yttre värld. Kom ihåg att attraktionslagen är den du attraherar. Det jag menar med det är att du aldrig attraherar det du vill ha utan du attraherar vem du är.

Gör det du älskar 

Så gör du det du älskar eller gör du enbart det din omgivning kräver av dig? Om du är sann mot dig själv, vad skulle du vilja göra? Du är här av en anledning, varför inte leva i linje med ditt syfte? Vad hindrar dig? Våga ta klivet och förverkliga dina drömmar. För det är sällan det handlar om att tjäna pengar, få huset, partnern m.m. utan livet handlar om att växa och frigöra din fulla potential.

Läs också: Hjälp attraktionslagen fungerar inte

Vilka är dina 5 tecken på att du är på fel väg?

Vad är ditt största hinder just nu? Vad behöver du skifta för att nå nästa steg i din utveckling? Vad har du för erfarenheter gällande attraktionslagen? Dela med dig gärna.

gillade du artikeln?

Dela på Facebook
dela på Pinterest
dela på Twitter
dela på LinkedIn

Fler blogginlägg

att leva i nuet

Att leva i nuet: 3 tips

Att leva i nuet – Hemligheten till ett lyckligare liv Vad krävs det för att leva i nuet? Hur ofta är du

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Varukorg
Rulla till toppen