Våra utbildningar

Vi rustar dig med konkreta verktyg och strategier som fungerar

Våra utbildningar

Är du trött på att inte få de resultat du vill ha? Vill du få tillgång till din potential? Vi hjälper dig att skapa meningsfulla mål och visioner som inspirerar dig att ta dig själv till nästa nivå i din utveckling.

Vem är jag egentligen -2 dagars kurs

Visste du att när jag frågor mina elever vad de är rädda för så svarar 95% av de att de är rädda för att bli avslöjade som bluff? Du har kanske tror att du fått ditt jobb för de gjorde ett misstag? Du pratar bort komplimanger? Du tror att det var tur? Hur kommer det sig?

Från dröm till verklighet (2-dagar)

Så vilket område vill du ha ett genombrott i? Områden som du kan få genombrott i kan vara exempelvis: personlig- och ledarskapsutveckling, familj, vänner, relationer, företagande, karriär, livsstil, hälsa eller andlighet. 

Oavsett vilken dröm du har så finns det principer du behöver följa för att bli framgångsrik! Många tror framgång är tur och nu påstår jag att det inte stämmer utan mer att det finns struktur som leder dig till framgång. I den här kursen kommer vi gå djupare in på hur du gör att få framgång inom ditt område.

Online kurser

Kurser samt utbildningar

Här hittar du kurser inom personlig och affärsutveckling. Exempel på kurser

  • Transformera ditt liv
  • Från dröm till verklighet
  • Hantera besvärliga människor

Under sommaren så kommer fler kurser läggas till så håll utkik eller anmäl dig till Leos nyhetsbrev.

Utbilda dig till livscoach

Vill du skapa resultat inom något område i ditt liv eller professionellt? Vill du hjälpa andra att nå sina mål och förverkliga sina drömmar? 

I den här utbildningen tar vi med dig på en spännande resa där du får utveckla dig själv och dina styrkor att maximera dina resultat.

Ställ din fråga här