Från dröm till verklighet online kurs mall - Leo Eid AB

FRÅN DRÖM TILL VERKLIGHET

Denna kurs kommer att ge dig konkreta verktyg:

Online kurs

Visste du att det är mindre än 3 % som sätter upp mål? Om allt var möjligt, vad skulle du då vilja åstadkomma? När jag ställer den frågan till mina klienter så är svaret oftast: ” Jag vet inte.”. Jag har jobbat med tusental människor och under de senaste 15 åren så har jag studerat framgångsrika människor och deras beteenden. Jag har implementerat det i mitt liv och även hos mina klienter.  

Har hjälpt mina klienter att:  

Öka självförtroendet, prestera bättre på jobbet och privat, Hitta drivkrafter och öka motivationen Kommunicera bättre och stärka sina relationer Frigöra sin kreativitet Släppa negativa känslor och komma förbi hinder. Öka omsättningen i bolaget med 30-60%  

Så vilket område vill du ha ett genombrott i? Områden som du kan få genombrott i kan vara exempelvis: personlig- och ledarskapsutveckling, familj, vänner, relationer, företagande, karriär, livsstil, hälsa eller andlighet. 

Oavsett vilken dröm du har så finns det principer du behöver följa för att bli framgångsrik! Många tror framgång är tur och nu påstår jag att det inte stämmer utan mer att det finns struktur som leder dig till framgång. 

I den här kursen kommer vi gå djupare in på ”HUR” du gör att få framgång inom ditt område. 

Utbildningen innehåller 5 moduler

Den är kursen är för dig som vill:

Leo Eid

Jag har jobbat med tusentals människor runt om i världen och har senaste 15 åren studerat framgångsrika människor ochd därmed utvecklat verktyg som snabbar upp processen till att du når dina mål. 

Sedan dess har jag startat och utvecklat en del bolag samt utbildat andra till att förverkliga sina drömmar inom personlig utveckling, familj, vänner, relationer, företagande, karriär, livsstil, hälsa eller andlighet. 

Nu är det din tur att förverkliga dina drömmar och nå dina mål som du sätter upp.

Referenser

“Att bli medveten om dessa och få verktyg att förändra är en befrielse, trodde inte det var möjligt att få resultat så snabbt.
Camilla J
Egenföretagare
Väldigt konkret och väldigt mycket HUR .. Bra verktyg att ha med sig
Robert
Tekniker
Nu vet jag vad jag vill göra resten av mitt liv och efter kursen så är allt möjligt. Jag förstår mig själv mycket bättre!
Angelica
Entreprenör

Bokar du denna kurs redan idag så får du

**Allt detta av ett värde över 3000 SEK. 

**Kom ihåg att ange rabattkod FDTV18 i varukorgen för att få access till dina bonusar** 

FAQ

FRÅGOR & SVAR

Du har tillgång till kursen tillsvidare

Du kan alltid gå tillbaka till lektionerna och ta del av övningar och har du frågor får du gärna kontakta Leo på info@leoeid.com 

Denna kurs kan du börja när du vill och göra den i din takt. Du kan göra den från mobil, dator eller din Ipad.

Du kommer få en pdf med detaljer när du köper kursen.

Köp din kurs redan idag

Från dröm till verklighet

**Kom ihåg att ange rabattkod FDTV18 i varukorgen för att få access till dina bonusar** 

Ordpris. 3495 | 375 SEK 

Varukorg
Rulla till toppen