Referenser - Leo Eid AB

Referenser

[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”3.0.47″][et_pb_row _builder_version=”3.0.47″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.0.105″ parallax=”off” parallax_method=”on”][et_pb_text _builder_version=”3.0.105″]

Referenser från coaching kunder

”Jag träffade Leo genom coachning via jobbet. Leo har ett mycket effektivt coachupplägg där du väljer vilken inriktning som samtalet ska ta eller vilken situation som du vill analysera. Du guidas med hjälp av frågor och reflektioner. Därefter arbetar du vidare med din nya insikt.
Leo är lugn, analytisk och mycket medveten av vad som sägs och inte sägs.På ett antal träffar så gick jag gick ifrån att ha många ostrukturerade tankar och reflektioner som var mycket stress betonat. Till att exakt veta hur jag ska hantera dessa tankar, impulser och känslor när de dyker upp i olika jobbsammanhang (och i privatlivet). Jag har blivit mer fokuserad, effektiv och mindre blockerad.Resultatet av samtalen är en ovärderlig tillgång som stärkt mig något enormt personligen och som jag kommer ta med mig vidare i arbetssammanhang och privatliv.
Mattias, Business specialist

 

”Jag hade aldrig provat coachning tidigare och var osäker på vad det kunde ge. Men redan under mitt första möte med Leo kände jag att nya tankar och infallsvinklar väcktes hos mig. Leo har en värme, ödmjukhet och sinnesnärvaro som gjorde att jag snabbt kände en stark tillit till och ett förtroende för honom som coach. Leos otroliga skarpsynthet, förmåga att se helheten och sätta saker i ett sammanhang hjälpte mig att se mig själv, mina val och mitt beteende ur nya perspektiv vilket ledde till verklig positiv förändring på flera plan i mitt liv, både i mitt jobb och i mitt privatliv.”

Helena, HR Partner

 

”Att få individuell coaching har varit mycket väl investerad tid.
Det har fått mig att kunna se och känna mig själv på ett nytt sätt. Eftersom det är jag själv som fått komma fram till slutsatsen så har jag nu lättare att greppa tag i mig själv i olika situationer. Jag märker att jag fått en inre balans och harmoni. Även om jag tidigare var effektiv så har jag nu en kännedom om mig själv som gör mig ännu mera fokuserad samtidigt som jag inte längre blir stressad.

Leo har på ett imponerande vis hjälpt mig att själv analysera och reflektera över mig själv och mitt beteende. I min roll som ledare är jag definitivt mera närvarande och jag får så mycket tillbaka!”

Anna, Team Leader Payroll Services

 

”Genom Leos otroliga närvaro, envisa frågor, intuition och förmåga att se bakom orden som sägs har han gett mig många avgörande insikter om mig själv och hur jag når mina drömmar och mål. Skickligt, tryggt och fokuserat leder han mig genom samtalen.”

Frida, Jurist

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Varukorg
Rulla till toppen